چربی های اُمگا-3 و بیماری آلزایمر

یك مطالعه پژوهشی نشان داده است  كه مصرف اسیدهای چرب اُمگا -3 ، از بروز بیماری آلزایمر پیشگیری می كند.اسیدهای چرب اُمگا- 3 در ماهی، آجیل و سایر دانه های خوراكی مثل غلات وجود دارد.
بیماری آلزایمر باعث ایجاد فراموشی درافراد مسن می شود، طوریكه اسم خودشان و افراد مورد علاقه اشان را فراموش كرده وقادر به دادن پاسخ مناسب به سایر افراد نخواهند بود

ادامه مطلب: چربی های اُمگا-3 و بیماری آلزایمر

«آلزایمر» دزد حافظه

آلزایمر چیست؟  این سؤالی است که شاید برای بسیاری از مبتلایان و نزدیکانشان ناراحت کننده باشد. آلزایمر ، یک بیماری مغزی است کهسبب از میان رفتن یاخته های عصبی مغز می شود و به بروز مشکلاتی در حافظه، اندیشه، احساس و زندگی روزمره می انجامد. گاهی اوقات این بیماری ، افراد بین 69 -65 سال یا حتی کمتر را هم اسیر می کند، اما احتمال ابتلای اشخاص بیش از 80 سال بدان بیشتر است.

ادامه مطلب: «آلزایمر» دزد حافظه

با علایم آلزایمر آشنا شوید

علائم اولیه آلزایمر در افراد مختلف و حتی روزهای پی در پی متفاوت خواهد بود. بعضی از نشانه های آن به قدری ظریف است که هیچ کس به آن توجه نخواهد کرد.علائم بعدی به صورت بارزتری جلوه می کند و آن زمانی است که بیماری پیشرفت زیادی کرده است

از جمله علائم اولیه ابتلا به این بیماری عبارت هستند از:

ادامه مطلب: با علایم آلزایمر آشنا شوید

ویتامین B و تاخیر در شروع آلزایمر

دریافت دوزهای بالای روزانه ویتامین های B می ‌تواند شروع بیماری آلزایمر را به تاخیر بیندازد و یا حتی متوقف کند.به گزارش خبرگزاری فرانسه یک بررسی جدید نشان می ‌دهد، اضافه کردن مکمل‌ های ویتامین B به رژیم غذایی ممکن است سرعت کوچک شدن مغز در افراد سالمند دارای نشانه‌ های هشداردهنده این بیماری را به نصف برساند.

ادامه مطلب: ویتامین B و تاخیر در شروع آلزایمر

با مواد غذایی آلزایمر را از خود دور کنید

ماهی های چرب، گردو و روغن زیتون به کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر کمک می کند. احتمال ابتلا به آلزایمر در افرادی که هر هفته سه مرتبه آب میوه یا آب سبزیجات مصرف می کنند به مراتب کمتر از بقیه ی افراد است.آلزایمر رایج ترین شکل زوال عقل است.

ادامه مطلب: با مواد غذایی آلزایمر را از خود دور کنید

WhatsApp Image_2019-12-08_at_09.28.49

نظرسنجی

آیا محتوی سایت برای شما کاربردی بوده است ؟

عالی - 41.6%
خیلی خوب - 17.6%
متوسط - 8.8%
ضعیف - 32%

ورود اعضا